Čitači kartica

O kompaniji MHT Group DOO

MHT Group logo

MHT Group DOO pruža visoko-tehnološka rešenja za izradu, personalizaciju i upotrebu svih vrsta plastičnih kartica: od lojalti sistema, preko RFID, do sistema kontrole pristupa i evidencije radnog vremena. Dodatno, našu grupaciju čini partnerstvo tri kompanije, MHT-Group doo., Kickassgrowth d.o.o. i Semargal Ltd., što nam omogućava da ponudimo kompletnu uslugu marketinških aktivnosti; od dizajna, digitalnog marketinga, preko štampanja reklamnog materijala, do upravljanja sistemima lojalnosti i organizacije događaja.

2014

Svoju delatnost MHT Group DOO je započela 2014. godine bazirajući se na izradi PVC kartica.

Kartice su naš početak i proizvod kojim se ponosimo, pre svega zbog kvaliteta izrade, kome smo uvek davali najveći značaj. Stoga, kao tada, tako i sada kada se naš asortiman znatno razgranao, pažljivo proveravamo svaku karticu i zadržavamo isti odnos kako prema kvalitetu svakog našeg proizvoda tako i usluge.

2014
2015
2015

Osluškivali smo potrebe naših klijenata, jer nam upravo ove informacije omogućavaju da se razvijamo i upotpunimo naš asortiman. Shodno tome, 2015. godine smo postali generalni distributer kompanije Sirma Solutions koja nam je omogućila da svojim klijentima ponudimo Loyax, platformu lojalnosti koja može biti prilagođena potrebama svakog klijenta bez obzira na veličinu preduzeća i delatnost kojom se bave.

2017

Zatim, 2017. godine MHT Group DOO postaje generalni distributer kompanije FingerTec, čime smo obogatili naš asortiman uređajima za kontrolu pristupa i praćenja radnog vremena.

Uočilii smo potrebu za sistemom za registraciju i kontrolu pristupa na događajima i zajedno sa kompanijom Semargal, danas partnerom naše grupacije, razvili smo samostalno softversko i hardversko rešenje. Ovaj sistem služi za registraciju i kontrolu pristupa na događajima, što nam je dalo ideju da naknadno kreiramo i Fitness power, odnosno sistem za kontrolu pristupa i upravljanje klijentima fitnes centara.

Program lojalnosti je samo jedan deo marketinških usluga koji danas pružamo. Naime, 2017. godine marketinška agencija Kickassgrowth je postala deo naše grupacije, koja je pored ostalih oblasti, specijalizovana i za digitalni marketing. Danas delimo kancelarijski prostor i zajedničkim snagama kreiramo i sprovodimo kompletnu ponudu za sve marketinške zahteve klijenata, koji postaju veoma traženi.

2017
2018
2018

2018. godine smo postali generalni distributer ACS uređaja i na taj način smo upotpunili asortiman i tehnologiju iza kartica, koja se primenjuje u svim granama industrije.

Naš glavni cilj je da pružimo pomoć preduzećima i podelimo naše znanje o načinima kako da poboljšaju svoje poslovanje, pruže bolju zaštitu klijenata, privuku više klijenata i vežu ih za svoju kompaniju koristeći proizvode koje nude. Naš primarni poslovni plan je B2B, što nas ne ograničava da uvek tragamo za daljim unapređenjem poslovanja i pratimo potrebe tržišta, kako bismo klijentima obezbedili najbolja rešenja.

Pored proizvoda, mi konstantno unapredjujemo ponudu i proširujemo našu delatnost kroz različite usluge. Danas MHT Group DOO nudi kompletna rešenja za organizaciju događaja, lojalti program, dizajn brenda i uvek nastojimo da se prilagodimo potrebama klijenta kako bi im olakšali deo organizacije ili obavili kompletnu uslugu u njegovo ime.

NAŠI BRENDOVI

MHT GROUP DOO - Korporativni sajt

MHT GROUP – Korporativni sajt

Sistemi i uređaji za kartice

Proizvodnja i prodaja PVC plastičnih kartica

Evidencija radnog vremena i kontrola pristupa

Digitalni marketing

IT rešenja

NAŠI PARTNERI

OnlAJN narudžbINA

Molimo vas da popunite detalje vaše narudžbine  kao i načina isporuke. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku kako bismo potvrdili porudžbinu i precizirali detalje za isporuku.
Hvala vam što kupujete u našoj prodavnici!

MHT Group logo

naša adresa

Dositejeva 27/1
Dorćol, 11000 Beograd

Čitači kartica newsletter
Prijavite se na naš bilten i budite obavešteni o novim proizvodima i specijalnim popustima!

Čitači ličnih dokumenata

Stoni čitači pogodni za Desktop računare

Čitači ličnih karata za mobilne telefone

Čitači bez kabla, malih dimenzija za Laptop računare

Čitači za ugradnju u desktop računare